Mail ons
Mail ons

Mail naar info@mawialux.nl of gebruik het formulier

Bel ons

U kunt ons bellen op 085 773 16 70

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag hieronder tussen?

Vragen over service en verzending

Je kunt bij ons op verschillende manieren betalen en de verzendkosten zijn gratis:
iDEAL: Betaal direct via de vertrouwde omgeving van je bank.

Vooraf overmaken: Wij nemen de bestelling in behandeling zodra de betaling binnen is. Daar kunnen echter wel 1-3 werkdagen overheen gaan. Daarom raden we iDEAL aan, mits jouw bank dat ondersteunt.

PayPal: Betaal direct met je PayPal-rekening.

We leveren in de landen: België, Luxemburg en Nederland

Ja, de bestelling wordt pas verzonden wanneer de betaling bij ons binnen is.

Per product kunnen de levertijden verschillen. We streven ernaar om de producten binnen 2 werkdagen te verzenden. Bestel je meerdere producten in een keer? Dan kan de levertijd van een bestelling afwijken van de informatie die op productniveau wordt getoond. Houd rekening met de langste levertijd van de producten die je hebt gekozen.

We hebben helaas (nog) geen showroom, het is dan ook nog niet mogelijk om de producten vooraf te bekijken. We zijn wel voornemens om op korte termijn een showroom te openen.

Bij Mawialux betaal je geen verzendkosten. Alle bestellingen worden gratis verzonden.
 

Vragen over garantie

Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor de transportkosten van je retourzending. We raden aan om het product terug te zenden met een track & trace code zodat je jouw retourzending kunt volgen. Indien het product dat je wenst te retourneren te groot is om zelf terug te zenden kan onze transportdienst het artikel bij je thuis ophalen. Voor deze service betaal je 50 euro transportkosten. Wanneer wij het artikel in de originele verpakking en in verkoopbare nieuwstaat weer in ons bezit hebben, zorgen we voor de terugbetaling.

Je hebt bij ons een bedenktijd van 14 dagen. Mocht je niet tevreden zijn, neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail of telefoon. Zo kunnen we kijken naar een passende oplossing.
Mail ons via: info@mawialux.nl of bel naar: +31 85 773 16 70.

FAQ