OVER ONS

OVER MAWIALUX

Welkom bij Mawialux!

Mawialux staat voor unieke badkamermeubels en sanitair-producten, voor een eerlijke prijs- en kwaliteitverhouding. Dit realiseren wij door klanten te voorzien van een ruime assortimentskeuze met verschillende luxeproducten en een heldere en klantvriendelijke service.

Hiernaast produceren wij ons eigen unieke assortiment. Door onze jarenlange ervaring, weten wij namelijk wat belangrijk is qua sanitair. Wij doen er ook alles aan om deze kennis toe te passen bij onze productontwikkeling.

Ben jij dus op zoek naar stijlvol sanitair? Dan ben je bij Mawialux aan het juiste adres.

Passie voor het beste en mooiste

Wij hebben passie voor luxe, stijlvol en stoer sanitair en wij helpen jou graag met het vervullen van jouw wensen voor badkamer of keuken. Bij Mawialux ontwerpen en produceren we grotendeels onze eigen assortiment. Hierdoor zijn wij continu op de hoogte van trends in de markt en kunnen wij als eerste schakelen bij het ontwikkelen van nieuwe producten.

Mawialux staat voor unieke designs met een luxe uitstraling.

BEZORGING DOOR HEEL NEDERLAND

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR MET:

Kwaliteit en service

Wij bieden alleen het beste en dat resulteert in kwalitatief goede producten en een persoonlijke en klantgerichte service.

Uniek en onderscheidend

Ons assortiment bestaat uit producten die door ons zelf ontworpen zijn en direct bij de fabriek ingekocht worden.

Snelle levertijd

Omdat wij onze klanten niet weken willen laten wachten, doen we er alles aan om de meeste van onze producten zo snel mogelijk te leveren.

Gratis verzending

Wat je ook bestelt in onze webshop, van alleen een kraan tot badmeubel, bij ons hoef je nooit verzendkosten te betalen.

VOLG ONS OP INSTAGRAM

ONZE REVIEWS